Tapahtumat

********************************************************************

EtSi on ottanut yhdeksi tavoitteekseen tapahtuman järjestämisen keväisin ja syksyisin yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa. Tapahtumia on vuorotellen eri kylillä. Lisäksi vuosittain on pienempiä teema- ja ajankohtaistapahtumia ja osallistumista yhteistyötapahtumiin.

********************************************************************

Ajankohtaista
Kyliä kehutaan ja kehitetään!

KEVÄTKYSELY Etelä- Siilinjärven asukkaille

Vastaa ja voita!

Etelä-Siilinjärven asukasyhdistykseen (EtSi ry) kuuluvat Jännevirran, Räimän, Toivalan ja Vuorelan kylät sekä asuinalueina Rissala ja Toivalan Haaparinne ja Pyöreälahti.

Tämänkertaisen kyselyn tarkoituksena on selvittää, miltä kylämme näyttävät ja millaisia kysymyksiä niiden elämässä asukkaiden näkökulmasta juuri nyt on. Kysely liittyy laajempaan hankkeeseen, jonka tarkoituksena on koko Siilinjärven kylien kehittäminen hankerahoituksen avulla. Kyselyn myötä saadaan tietoa asuinalueiden vahvuuksista ja tärkeimmistä kehittämistarpeista. Kartoitamme myös vastaajien halukkuutta osallistua asuinaluetoimintaan, johon ovat kaikki tervetulleita. Osallistua saa oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan.

Kyselyyn vastaamalla olet vaikuttamassa oman asuinalueen kehittämiseen.

Vaihtoehtoja on tarjolla kaksi:

  1. Näppärimmin voit vastata tämän linkin kautta avautuvalla sähköisellä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/656EFE72236026F6
  2. Tarjolla on myös paperiversio, joita voi saada Vuorelan kirjastostaja Vuorelan S-marketin tuulikaapissa olevasta telineestä. Palautus Vuorelan kirjastoon. Paperiversioita voi halutessaan pyytää Seppo Laitaselta seppo.laitanen@gmail.com tai puh. 044 555 1564.

Vastauksia toivomme 31.5.2021 klo 16 mennessä.

Toukokuun loppuun mennessä vastanneiden kesken arvotaan mukava palkinto yhdelle onnekkaalle.

Kunnonpaikka lahjoittaa kyselyyn vastanneiden kesken arvottavaksi 1 vrk majoituksen 2 henkilölle Kunnonpaikkaan. Palkinto sisältää aamiaiset sekä vapaan kuntosalin ja kylpylän käytön majoituksen aikana.

Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys ry

******************************************************************

Räimän kyläyhdistys on aktivoitunut muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Räimä on myös liittynyt sekä Siilinjärven asuinalueet ja kylät ry:n että EtSi ry:n jäseneksi.

https://www.facebook.com/raima.siilinjarvi

******************************************************

Kuluneen kauden tunnelmia

Korona-aika on rajoittanut kaikkea kokoontumistamme ja EtSi:n hallituksen kokouset ovat keväällä olleet etäsellaisia. Kesän kuluessa rajoitukset hieman helpottuivat ja EtSi oli mukana elokuun alussa Siilinjärven Kesätorissa ja syyskuun alussa Vuorelan kirkolla järjestetyssä Kirkonmäki kuhisee -tapahtumassa.

Loppuvuodesta 2020 rajoitukset ovat jälleen tiukentuneet ja tapahtumia järjestetään vasta tilanteen toivottavasti parantuessa vuoden 2021 kuluessa.