Tapahtumat

EtSin tavoitteena on vuosittain järjestää tapahtumat keväisin ja syksyisin yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa. Tapahtumia pyritään tuomaan vuorotellen eri kylille. Lisäksi vuosittain on pienempiä teema- ja ajankohtaistapahtumia ja osallistumista yhteistyötapahtumiin.

Ajankohtaista

VAPEPA-koulutusta tarjolla asiasta kiinnostuneille nyt aivan lähellä, Etelä-Siilinjärvellä!

Siilinjärven kylien asiat ovat esillä Kyläkokouksessa maanantaina 19.10. klo 18 Kuuslahden koululla. Kylien väki ja kunnan johto kohtaavat silloin yhteisten asioiden äärellä.

Heijastinpuu on otettu käyttöön Vuorelassa. Vuorelan koulun 4-luokkalaiset ripustivat ensimmäiset heijastimet torin laidalla olevaan pihlajaan.

Syksyn EtSi-Info, yhdistyksemme oma liite paikallislehti Uutis-Jousessa, ilmestyy torstaina 22.10. Liitteessä on juttua kouluelämästä sekä yritysten asiaa Etelä-Siilinjärven näkökulmasta. Lue ihmeessä, mitä meille kuuluu!

Kuluneen kauden tunnelmia

Korona-aika on rajoittanut kaikkea kokoontumistamme ja EtSi:n hallituksen kokouset ovat keväällä olleet etäsellaisia. Kesän kuluessa rajoitukset hieman helpottuivat ja EtSi oli mukana elokuun alussa Siilinjärven Kesätorissa ja syyskuun alussa Vuorelan kirkolla järjestetyssä Kirkonmäki kuhisee -tapahtumassa.