Tapahtumat

********************************************************************

EtSin tavoitteena on vuosittain järjestää tapahtumat keväisin ja syksyisin yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa. Tapahtumia pyritään tuomaan vuorotellen eri kylille. Lisäksi vuosittain on pienempiä teema- ja ajankohtaistapahtumia ja osallistumista yhteistyötapahtumiin.

********************************************************************

Ajankohtaista

Heijastinpuu talvikaudelle 2020-2021 on otettu käyttöön Vuorelassa. Vuorelan koulun 4-luokkalaiset ripustivat lokakuussa ensimmäiset heijastimet torin laidalla olevaan pihlajaan. Puuhun voi tuoda ylimääräisiä heijastimiaan tai ottaa puusta heijastimen itselleen, jos sellaista tarvitsee.

******************************************************************

Räimän kyläyhdistys on aktivoitunut muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Räimä on myös liittynyt sekä Siilinjärven asuinalueet ja kylät ry:n että EtSi ry:n jäseneksi.

https://www.facebook.com/raima.siilinjarvi

******************************************************

Kuluneen kauden tunnelmia

Korona-aika on rajoittanut kaikkea kokoontumistamme ja EtSi:n hallituksen kokouset ovat keväällä olleet etäsellaisia. Kesän kuluessa rajoitukset hieman helpottuivat ja EtSi oli mukana elokuun alussa Siilinjärven Kesätorissa ja syyskuun alussa Vuorelan kirkolla järjestetyssä Kirkonmäki kuhisee -tapahtumassa.

Loppuvuodesta 2020 rajoitukset ovat jälleen tiukentuneet ja tapahtumia järjestetään vasta tilanteen toivottavasti parantuessa vuoden 2021 kuluessa.