EtSin tavoitteena on vuosittain järjestää tapahtumat keväällä ja syksyllä yhteistyössä kaikkien halukkaiden kanssa. Pyrimme siihen, että tapahtumat järjestetään vuosittain kiertävästi eri kylillä. Lisäksi järjestämme pienempiä teematapahtumia, kuten yritystreffejä ja mahdollisuuksien mukaan osallistumme alueella muiden järjestämiin tapahtumiin.

EtSin tapahtumatyöryhmä suunnittelee ja vastaa omien tapahtumiemme järjestämisestä ja muihin tapahtumiin osallistumisesta. Etsin tapahtumakalenteri on kaikkien käytettävissä, jotka järjestävät tapahtumia alueellamme. Tämän kalenterin avulla tapahtumien suunnittelijat näkevät milloin muut järjestävät tapahtumia ja voivat ottaa tämän huomioon oman tapahtuman aikataulussa.

TAPAHTUMAT

  • Etelä-Siilinjärven asukasyhdistyksen syyskokous 2019 pidetään to 21.11. klo 18.30 Toivalan Tuplajäiden kokoustilassa. Kokouksen alussa mukana on Siilinjärven kunnanpuutarhuri Sari Riekkinen, keskustellaan Vuorelan ranta-alueen kehittämisestä. Kahvitarjoilu.

   Liikkuva Joulukalenteri on koko adventin ajan kestävä tapahtuma Etelä-Siilinjärvellä. Alueen yritykset ja yhteisöt voivat varata ajalta 1.-24.12.2019 itselleen yhden iltapäivän tai illan omaksi ”kalenteriluukukseen”, jossa kalenteria seuraavat ihmiset voivat vierailla ja saada jonkin kalenterimuiston, esineen tai merkinnän käynnistään. Koko kalenterin kulkeneiden kesken arvotaan EtSi-palkintoja. Kalenterin ”luukuksi” ilmoittautuminen viimeistään 15.11., ilmoittautuminen ja lisätiedot seppo.laitanen@gmail.com

FACEBOOK

 • Roskajuoksu

  • Roskajuoksu-tapahtuma järjestettiin yhteistyössä kunnan ja seurakunnan nuorisotyön, Vuorelan Kunnon, Jätekukon ja Kunnonpaikan kanssa 25.4.2019. Osallistujia oli noin 50 ja roskaa kertyi kymmenkunta säkillistä.

 • Pisnesrehvit 2019

  • Pisnesrehvit 2019 järjestettiin Kunnonpaikassa perjantaina 26.4. yhteistyössä Siilinjärven Yrittäjien, Savon Yrittäjät/YOM:n ja Kunnonpaikan kanssa. Osallistujia oli 17 eri puolilta Siilinjärveä. Yrittäjien lisäksi mukana oli myös Sakky Toivala ja IngmanEdu kulttuurialan ammattiopisto. Ryhmissä keskustelu tuotti uutta tietoa ja verkostoitumista osallistujien kesken.   Kuva: Seppo Laitanen

 • EtSin syyskokous Hydrolinella

  • EtSin syyskokous pidettiin 26.11. Hydrolinella. Pääsimme osallistumaan mielenkiintoiselle tehdaskierrokselle ja kuulimme alueemme yhden merkittävän työllistäjän toiminnasta tarkemmin. Tehdaskierroksen jälkeen nautiskelimme glögiä ja piparia.

   Syyskokouksessa valittiin EtSin uusi hallitus tulevalle vuodelle. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löytyvät Yhteys-välilehdeltä.

    

 • EtSi ry:n uusi hallitus kokoontui

  • Vuodenvaihteessa toimintansa aloitti EtSi ry:n uusi hallitus, joka valittiin syyskokouksessa. 8.1. entinen ja uusi hallitus kokoontui Kunnonpaikkaan kapulanvaihdon merkeissä. Kokouksen aluksi muistettiin pitkäaikaista puheenjohtaja Markku Sopasta, joka jätti puheenjohtajan tehtävän, mutta jatkaa hallituksessa Vuorelan edustajana. EtSi ry:n uusi puheenjohtaja on Seppo Laitanen.

 • Joulutervehdys

  • Etelä-Siilinjärvellä liikkuessaan ei voi olla huomaamatta joulun läheisyyttä. Kaksi kookasta joulukuusta on ollut valaistuna jo viikkojen ajan muistuttamassa, mitä aikaa elämme. Omalla tavallaan ne luovat myös yhteisöllisyyttä alueella.

   Lopuillaan oleva vuosi on ollut merkittävien asioiden aikaa Etelä-Siilinjärvellä. Jännevirran uusi silta valmistui ja otettiin käyttöön. Tutustumisilta kauniissa syyssäässä oli ikimuistoinen hetki mukana olleille.

   Samaan aikaan syksyllä valmistui ja otettiin käyttöön myös VuoKu-talo, Vuorelaa ja koko eteläistä Siilinjärveäkin palveleva harrastus- ja kokoontumispaikka.

   Kulunut vuosi kannattaa siis kirjata muistiin isojen asioiden vuotena.

   Nyt on kuitenkin aika antaa katseen levähtää joulukuusissa ja niiden valoissa.

   Toivotamme EtSi-hengessä  kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta.

   EtSi ry

 • Vuorelan Kunnon kevätnäytös 29.4.

  • Vuorelan Kunnon kevätnäytös 29.4.
   Kevätnäytös järjestetään Vuorelan koululla klo 16 alkaen. Mahdollisuus ostaa simaa ja munkkeja klo 15.30 alkaen. Tervetuloa!

    

 • Pelastuspalvelun (Vapepan) esittely

  • Savon Ammattiopiston lentokoneasentajakoululla EtSin syyskokouksen yhteydessä vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepan) koira- ja lentoetsintä esittelystä.

 • Kokoperheen laskiaisriehaan

  • Vuokun järjestämään kokoperheen Laskiaisriehaan osallistui paljon lapsiperheitä:) Sää suosi pulkkamäenlaskua ja makkaranpaistoa. Vuorelan koulun liikuntasaliin rakennetut temppuradat olivat ahkerassa käytössä!