Kirkonmäki kuhisee pidettiin Vuorelassa

Siilinjärven kirkonmäellä jo useamman vuoden ajan järjestetty Kirkonmäki kuhisee -perhetapahtuma pidettiin ensimmäisen kerran Vuorelassa lauantaina 6.9.2019. Mukaan oli kutsuttu useita toimijoita Etelä-Siilinjärveltä. Partiolaisilla, Vuorelan martoilla ja Siilinjärven kirkkomusiikkiyhdistyksen kuoroilla oli omat toimintapöytänsä, EtSi esitteli omaa toimintaansa ja Vuorelan Kunnon lavisryhmä laittoi vauhtia osallistujiin. Myös karaokelaulu kaikui kirkonmäellä. Lapsille oli leikkejä ja kilpailuja, aikuisille kirpputori sekä tietenkin syötävää ja juotavaa kaikille.

Monenlaista oli tarjolla Kirkonmäki-tapahtumassa
VuoKu-lavisryhmän esitys oli vauhikas

Hyvää on helppo jatkaa!

Seurakunta päätti omalta osaltaan Vuorelan paikaksi myös 2020 Kirkonmäki kuhisee -tapahtumalle ja kutsui muut alueen toimijat mukaan. Koronaan liittyvien rajoitusten vuoksi tapahtuma pidettiin kokonaan ulkotiloissa – nuorten myöhemmin alkanutta Perkkistä lukuunottamatta. Mukana olivat tänäkin vuonna tutut toimijat: VuoKu, EtSi, Vuorelan martat, Kuvataideyhdistys, Kuilun Kulkijat, Kunnonpaikka sekä uutena Vuorelan Veikot, joka järjesti lapsia ja nuoria kiinnostaneen frisbeegolf-ohjauksen ja -kisan. Sadesäisten päivien väliin saatiin todella kaunis loppukesän ilta ja tapahtuma onnistui loistavasti – noin 250 osallistujaa ja vilinää riitti, kun lapsiperheet olivat ottaneet tapahtuman omakseen. Suuri ansio kuuluu myös alakouluille, jotka Wilman kautta mainostivat iltaa lähes joka kotiin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *