EtSi ry:n hallitus ja toimijat

EtSi:n hallitus uudistui hieman vuoden 2020 alussa. Puheenjohtajana jatkaa Seppo Laitanen, varapuheenjohtajaksi valittiin Saija Miettinen ja uudeksi sihteeriksi Outi Pennanen. Lämpimät kiitokset vuosien ajan sihteerinä toimineelle Seija Kujala-Przeliorzille sekä puheenjohtajana ja varapuheenjohtajana alusta asti toimineelle Markku Sopaselle. EtSi:n someviestintää hoitavat Facebookin osalta Aino-Maria Savolainen ja Saija Miettinen ja yleisiä tietotekniikka-asioita Esko Koistinen. Vapepa-yhteyshenkilö on Raimo Jäykkä ja nuorten yhteyshenkilö Katri Pakarinen.

Vuodenvaihteessa toimintansa aloitti EtSi ry:n uusi hallitus, joka valittiin syyskokouksessa. 8.1. entinen ja uusi hallitus kokoontui Kunnonpaikkaan kapulanvaihdon merkeissä. Kokouksen aluksi muistettiin pitkäaikaista puheenjohtaja Markku Sopasta, joka jätti puheenjohtajan tehtävän, mutta jatkaa hallituksessa Vuorelan edustajana. EtSi ry:n uusi puheenjohtaja on Seppo Laitanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *