Nuoret

Tule ja vaikuta!

EtSi-Nuoret on Etelä-Siilinjärven asukasyhdistys ry:n nuorten osasto. EtSi-Nuorten tarkoituksena on järjestää erilaisia tapahtumia, sekä työskennellä nuorten hyvinvoinnin sekä viihtyvyyden edistämiseksi. Porukkamme koostuu kuudesta aktiivisesta ja innokkaasta nuoresta, jotka haluavat viedä eteläsiilinjärveläisten nuorten asioita eteenpäin ja järjestää heille erilaisia tapahtumia. Kohderyhmämme on 13-19-vuotiaat nuoret.
Otamme mielellämme vastaan uusia ideoita toimintamme kehittämiseen ja tapahtumien järjestämiseen ja toivomme mukaan lisää innokkaita eteläsiilinjärveläisiä nuoria mukaan mahtavaan tiimimme. Jos sinua kiinnostaa vaikuttaa alueellasi, olla mukana järjestämässä tapahtumia, tai olet muuten vain idearikas ja reipas henkilö, niin ota meihin yhteyttä vaikka Facebookin (@etsiry) kautta! Meidät löydät myös Instagramista @etsirynuoret!
Mari Pursiainen, Viljami Turpeinen, Anniina Lehto ja ?
EtSi-nuorten ”vanhat parrat” Anniina, Anna-Mari ja Valtteri, sylissä Mari, EtSi-nuorten vastaava vuosien ajan. Nyt nuorten edustajana on Katri Pakarinen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

 

Suininlahden koululla ja Vuorelan torilla kasvoi heijastinpuu talvella 2019-2020